Skip to main content

Knexxen = samen spelen

Knexxen = samen ontdekken

Knexxen = zó leuk!

In De Regisseur vinden we het belangrijk èn leuk om samen van alles te ondernemen. Naast God aanbidden, ook samen eten, voetballen, wandelen, ontdekken, bidden, knutselen en wat je ook maar samen met elkaar kan ondernemen. Daarom organiseren wezowel in het voorjaar als in het najaar verschillende Knexxgroepen.

Knexxgroepen zijn kleine groepjes die met elkaar een onderwerp bespreken of leuke activiteiten doen met elkaar en voor elkaar. Dit voor een periode van een paar maanden. De groepen en de onderwerpen worden in principe dus elk halfjaar gewisseld. Nieuwe ronde – Nieuwe kansen!

Bovendien is het leuk voor alle nieuwkomers in onze gemeente om direct mee te kunnen doen in een Knexxgroep die ze interessant vinden. Het leuke aan Knexxgroepen is ook dat er voor iedereen iets is wat bij hem of haar past. En je mag ook meedoen wanneer je niet officieel bij De Regisseur ‘te horen’om mee te mogen doen. Het is dus voor IEDEREEN. Of je nu gelovig bent of niet, of dat je nu wel of niet bij een kerk zit, maakt niet uit. Iedereen is welkom.

 

De volgende Knexxronde gaat in september weer van start en de komende weken kun je je opgeven voor en Knexxgroep naar keuze.

Hou het nieuws hierover dus in de gaten!

X