Na de leuke Brainstormweken (vorige week en de week daarvoor) zijn we inmiddels met elkaar in de Klusweken beland. De gezamenlijke brainstormsessies hebben mooie resultaten opgeleverd. Uiteraard kan niet alles tegelijk en daarom hebben we keuzes gemaakt. De eerste fase nu is het klaarmaken van onze kerkzaal.

 

De 1e fase: kerkzaal.

We beginnen dus met het opknappen en inrichten van onze toekomstige kerkzaal. Het klussen is zelfs al begonnen. Er moet van alles gedaan worden. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht aan de geluidskwaliteit gegeven. We hadden in deze zaal namelijk last van een echo. ­čśĆ Er is inmiddels een mooie en goekope oplossing gevonden om deze echo te verminderen. Dat zingt straks een stuk prettiger.

Ook mag de voormalige gymzaal er natuurlijk gezelliger uit komen te zien. Ons StylingTeam is hiermee druk bezig. Welke gordijnen, stoelkeuze, lampen. Noem maar op. Helemaal trots zijn we op de aankoop via marktplaats van 10 echte kerkbanken. Een aantal van deze kerkbanken komen in onze kerkzaal te staan. De overigen in het eethuis. Afgelopen woensdag zijn de eerste banken gekomen. De zaal verandert er al zichtbaar door.

 

Next Post
X