Skip to main content

Eric de Kruik is al vele jaren actief in het uitdelen van het allermooiste dat op deze wereld uit te delen is: Gods Vaderliefde voor jou en voor ons allemaal.

Eric en zijn vrouw Helena zijn al jarenlang verbonden met Fatherheart Ministries. Fatherheart Ministries is een internationale organisatie die op alle continenten dit goede nieuws verspreid. Middels spreekbeurten, conferenties, on-line activiteiten en Vaderhartscholen willen ze zoveel mogelijk mensen bereiken met Gods nooit ophoudende Liefde.

Eric en Helena zijn zeer gewaardeerde sprekers in Nederland en ver daarbuiten. We zijn heel blij dat zondag 19 mei a.s. Eric zal spreken in De Regisseur.

Wil je voor het eerst of opnieuw een frisse jump in de Liefde van onze Vader, zorg dan dat je er bij bent. We beginnen om 10:00 uur. President Kennedystraat 39 in Steenwijk.

Je bent van harte welkom!

P.s. De aanbidding komende zondag belooft heel bijzonder te worden. Eline zal dan haar nieuwe zelf geschreven songs gaan zingen met een heel bijzondere gast. 😏 (nee, we verklappen hier niks. Kom maar kijken zondag 😀)

X