Vous êtes aimés et precieux

Je bent geliefd en waardevol

Je vous souhaite la paix

Ik wens je vrede

 

Help jij mee om mensen die alles kwijt zijn te bemoedigen?

Gisteren na de dienst vertelde Liesbeth over de reis die zij met haar Aglow team gaat ondernemen: van 24 tot 26 maart  gaan ze helpen in het vluchtelingenkamp in Duinkerken (frankrijk)! Mensen leven daar in een mensonwaardige situatie. Vanuit haar hart gaat zij op reis om hen te helpen. Liesbeth vroeg om onze steun door gebed en spullen mee te geven.

Vluchtelingen raken niet alleen spullen kwijt, maar worden vooral aangetast in hun menszijn. Niemand vertelt hen nog dat ze geliefd en waardevol zijn…

Onze oproep is om naast alle spullen ook een boodschap van liefde door te geven zodat deze vluchtelingen ook weten dat ze geliefd zijn. Hoe gaaf zou het zijn als we dat aan deze mensen kunnen laten weten. Het idee is om een klein kaartje met een boodschap mee te geven aan Liesbeth en haar team!

Hoe?

We hebben inmiddels 250 visitekaartjes besteld met daarop (in frans) de boodschap: Ik wens je vrede, Jij bent geliefd en waardevol en de afbeelding van de duif. Dat staat natuurlijk voor de vrede, maar bovenal voor de Geest. De taalkeuze is natuurlijk een lastige, maar ik hoop dat de afbeelding meer zegt dan de woorden en misschien kan het ter plekke vertaald worden.

Volgende week zondag in de dienst zijn de kaartjes aanwezig. Dan kun je op de achterkant je naam en evt nog een boodschap achterlaten. Natuurlijk mag je ook zelf een (klein) kaartje regelen en die meegeven. De kaartjes lever je in bij Liesbeth Wiersma of Adrianne Rook. De deadline is 21 maart. Dan moeten alle kaartjes bij Liesbeth zijn.

Wil jij meer mensen betrekken via je netwerk?           

Dat kun je doen door via facebook mensen op te roepen om een kaartje te schrijven of door bijv. op school de groep van je kinderen uit te nodigen om mee te doen. Kaartjes kun je ophalen bij Adrianne Rook (Julianastraat 23 steenwijk)

Doe je mee? Ja? Super!

Vragen?

Liesbeth voor de reis/spullen: 0521516419

Adrianne voor de kaartjes: 06 52 2047 49

X