Er was eens lang geleden, zo lang geleden dat je het je bijna niet kunt herinneren, een oude schoenmaker. Die woonde heel ver weg, ergens in een klein dorpje in Rusland.  Altijd als hij het dorp in ging, werd hij papa Panov genoemd. Dat kwam omdat iedereen zo dol op hem was. Erg rijk was Papa Panov niet. Alles wat hij had was een kleine kamer. Vanuit die kamer kon hij uitkijken op de Dorpstraat. In die kamer deed hij alles: wonen, slapen en schoenen repareren”.

Zo begint het ontroerende kerstverhaal van Papa Panov. Een oud verhaal dat nog steeds actueel is en jong en oud vanaf het begin boeit.  Dit kerstverhaal willen we als gemeente gaan vertellen aan de kinderen (en ouders) van Steenwijk. Niet één iemand die dit verhaal vertelt, maar een verhaal dat door ons als gemeente wordt gepresenteerd aan Steenwijk. Doe je mee?

Inschrijven voor het kerstproject van De Regisseur: Papa Panov

  • Ja, ik doe mee met het kerstproject Papa Panov.

 

Het voorlopige Programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 11.00 uur: binnenkomst & koffie voor iedereen van De Regisseur

12:00 uur: samen erwtensoep eten

13:00 uur: Try-out vertelling van Papa Panov door Jan Wiersma voor iedereen van De Regisseur

13:30 uur: Iedereen is klaar voor zijn rol. Straatvegers gaan de straat op. Muzikanten spelen. Flyer-uitdelers gaan ook de straat op. De warme chocomelk wordt klaargezet. Alle gasten zijn welkom!

14:00 uur: eerste voorstelling

15:00 uur tweede voorstelling

16:00 uur derde (en laatste) voorstelling

16:30 uur: afronden en opruimen.

X