Wiebe en Annelie zijn een stel uit onze gemeente, zij hebben aangegeven dat ze het heel leuk zouden vinden om deze Knexx-groep samen te gaan leiden!
Wij vinden dat ook hartstikke leuk en ik kan jullie verklappen dat je anders naar jezelf en de ander gaat kijken nadat je mee hebt gedaan aan de Knexx-groep ‘ontdek je talent’.
Veel plezier bij het lezen van dit interview.

Wiebe en Annelie, wat ontzettend leuk dat jullie samen deze Knexx-groep gaan leiden!
Jaaaaa!!!!!

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een Knexx-groep op te zetten over talenten?
Het idee bestaat al een poosje en deze ronde zal de derde keer talentenknexx worden, maar voor de eerste ronde was het idee ontstaan door het lezen van een boek: ontdek je door God gegeven gaven van Don en Katie Fortune.
Wij zijn heel enthousiast over hoe God mensen gemaakt heeft en dat de verschillen die er zijn niet lastig, maar juist heel leuk zijn! We hebben zelf ervaren dat dit onderwijs heel waardevol is voor je eigen ontwikkeling en dat het helpt om al je relaties te verbeteren.
Het is geweldig om te beseffen dat je een speciale plek en taak je hebt gekregen op deze aarde, iets wat precies bij je past, waar je letterlijk en figuurlijk voor gemaakt bent. We willen dit via de Knexx graag delen met anderen!

Wat vinden jullie zo leuk aan de Knexx-groep ‘ontdek je talent’?
Het is zo ontzettend positief!
God heeft ons naar Zijn beeld gemaakt, Hij heeft ons mooi gemaakt en Hij heeft een goed plan voor ons leven!
Natuurlijk zijn er dingen in ons leven die moeilijk zijn of stuk zijn gegaan en dit willen we ook niet negeren of kleiner maken dan het is, maar we leggen de focus op Zijn goedheid en willen Hem eren door onze talenten omhoog te halen.

“God heeft ons naar Zijn beeld gemaakt”

Wat is het doel van deze Knexx-groep?
Dat mensen zich bewust worden dat ze niet zomaar zijn wie ze zijn, maar dat ze heel bewust, met een doel en een reden door God gemaakt zijn.
Verder is het doel om te leren van elkaar en elkaar te bemoedigen in het vinden en wandelen op het pad wat God voor je heeft.

Hoe gaan jullie te werk?
Met koffie en lekkere koeken…
Geen talenten Knexx is hetzelfde en we willen ons ook echt laten leiden door de Heilige Geest.
Wat wel al duidelijk is, is dat we delen uit het boek van Don en Katie Fortune zullen gebruiken.

– Leiders: Wiebe & Annelie Penninga
– Dinsdagavond 19.30u – 21.30u, om de week
– Start: Dinsdag 6 februari
– Maximaal aantal deelnemers: 8 personen

Wil je je opgeven voor deze Knexx-groep? Kijk in je mail hoe je je kunt opgeven. Ontvang je geen mail van De Regisseur, maar wil je je wel graag opgeven voor een Knexx-groep? stuur dan een berichtje naar info@deregisseursteenwijk.nl.

Liefs Nienke van den Hoonaard

X