Jannes en Annelie gaan de Knexx-groep leiden over het huwelijk.
Ze besloten op een hele bijzondere manier om deze groep samen te leiden, ben je benieuwd naar hun verhaal hoe ze hier op zijn gekomen en wat ze te vertellen hebben over deze Knexx-groep? Lees dan snel verder…

Hoi Jannes en Annelie, Wat gaaf dat jullie een Knexx-groep gaan leiden over het huwelijk! Ik heb een aantal vragen voor jullie om de lezer enthousiast te maken over jullie groep.
Leuk!!

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om het over het huwelijk te doen?
Eigenlijk wilden we deze ronde allebei meedoen als deelnemer en niet als leider. Maar wat wel bijzonder is dat we los van elkaar, in dezelfde week, allebei dit idee hebben gekregen. Toen ik Jannes vroeg: Wat wil jij met de knexxgroepen? Antwoordde hij: Ik wil een knexxgroep over het huwelijk leiden samen met jou! Ik reageerde: Wauw dat is gaaf, want ik wil wel een knexxgroep over het huwelijk leiden met jou!

Wat is het doel van jullie Knexx-groep?
Naast dat het gewoon superleuk is om met anderen gedachten uit te wisselen en elkaar te bemoedigen, is het doel van onze knexxgroep om (weer) verwonderd te raken over de kracht van het huwelijk en de profetische boodschap achter het huwelijk. We hopen dat iedereen, zichzelf en de ander, beter leert kennen. Zowel als gemeenteleden maar ook als partners. We zouden het echt te gek vinden als de echtparen een verfrissende boost zouden krijgen en daardoor ook echt ‘samen sterk(er)’ zullen worden!

Hoe gaan jullie te werk, hebben jullie een boekje, of vanuit de bijbel, of gaan jullie vanuit jullie eigen ervaring vertellen?
In grote lijnen weten we welke onderwerpen we willen bespreken, maar dat doen we niet aan de hand van een bepaald boek. We zullen er meerdere boeken en vooral de bijbel op naslaan om ons te verdiepen in het huwelijk. Verder laten we ons lekker leiden door de Heilige Geest, en zullen we per keer bepalen wat we zullen behandelen en wat we praktisch zullen doen. Daarnaast zullen we ook luisteren naar de groep en samen God hierin zoeken.

Voor wie is jullie Knexx-groep bedoeld?
Onze knexxgroep is bedoeld voor alle getrouwde stellen. Ieder huwelijk heeft zijn pieken en dalen, zijn mooie en minder mooie kanten. Het maakt  voor deze knexxgroep dus niet uit of je een moeizame relatie hebt, of nog vol van vlinders zit. Ieder stel is welkom! (let wel op, max 4 stellen totaal)

“Deze Knexx-groep doe je niet zozeer voor jezelf, maar voor jullie samen”

Wat wordt er van de groep verwacht?
Dat ze er netjes om 20.00u zijn, hahah! Oja en elke keer iets lekkers meenemen, de liefde van de man gaat tenslotte door de maag 😊 Grapje hoor…Even serieus: We verwachten dat er binnen de groep een veilige sfeer zal zijn, waarin iedereen open en eerlijk durft te zijn. En het allerbelangrijkste is misschien wel dat er daardoor vertrouwen is, dat wat er gedeeld is ook echt tussen 4 muren blijft.

Wat maakt jullie Knexx-groep zo bijzonder?
Hummm… best een lastige vraag….het is mooi om elkaar te zoeken en te bemoedigen. En wat deze groep dan zo bijzonder maakt? Misschien wel de kwetsbaarheid… het mogen delen van hart tot hart…het willen groeien in relatie met elkaar. Kortom: Deze knexxgroep doe je niet zozeer voor jezelf…maar voor jullie samen!

– Leiders: Jannes & Annelie Lengkeek
– Dinsdagavond 20.00u – 22.00u, om de week
– Start: Dinsdag 30 januari
– Maximaal aantal deelnemers: 4 stellen

Wil je je opgeven voor deze Knexx-groep? Kijk in je mail hoe je je kunt opgeven. Ontvang je geen mail van De Regisseur, maar wil je je wel graag opgeven voor een Knexx-groep? stuur dan een berichtje naar info@deregisseursteenwijk.nl.

Liefs Nienke van den Hoonaard

 

 

X