Nienke (Amelink) en Lenie hebben al eerder samen een Knexx-groep gedraaid wat heel geslaagd was en deze keer gaan ze samen een Knexx-groep leiden over bidden.
Ben jij ook benieuwd hoeveel kracht in gebed zit? Geef je dan snel op… of lees eerst even het interview.

Wat leuk dat jullie er weer voor gekozen hebben om samen een Knexx-groep te leiden Nienke en Lenie!

Hoe zijn jullie op het idee gekomen?
Ik (Nienke) liep er al een tijdje mee rond. Omdat gebed de basis is van alles en er staat bid voor alles  altijd. Het is voor iedereen. Toen ik het er met Lenie over had vond ze het een goed idee. En vertelde ze dat ze vroeger niet hard op durfde te bidden. Ze had het idee dat wel meer mensen het moeilijk vinden om hardop te bidden, of spannend vinden en daardoor liever alleen bidden. Alleen bidden is natuurlijk heel goed. Maar als mensen samen bidden kun je een “sterk leger” vormen.

Hoe ziet de avond eruit, geven jullie onderwijs over dit onderwerp, is het de hele avond bidden of oefenen in profeteren?
We gaan in deze Knexxgroep het avontuur aan om te bidden en stappen uit in bidden.
We gaan een stukje onderwijs geven. Maar we zullen ook actief zijn in het luisteren naar de Stem van God. En kijken wat God zegt. We dagen je uit mee te doen. Zodat we een stel vrolijke voorbidders worden!

“Het begin van gebed is praten met God”

Wat houdt bidden in?
Gebed legt de basis voor zegen in het leven van ons, persoonlijk, binnen en buiten de kerk en ook voor onze steden en ons land .. of andere landen. Dat wil je toch voor iedereen!
Het begin van gebed is praten met God, jouw persoonlijke relatie. (Nader tot God en Hij nadert tot jou!).
Maar eigenlijk is gebed een groot avontuur met God. We zijn allemaal verschillend gemaakt en kunnen allemaal voor iemand of iets staan in het gat tussen hen en God. Dat is voorbede. Wat raakt jou hart?  Daarnaast zijn er verschillende vormen van gebed.

– Leiders: Nienke A. en Lenie
– Donderdagavond 19.30u – 21.30u, om de week
– Start:  Donderdag 1 februari
– Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt

Wil je je opgeven voor deze Knexx-groep? Kijk in je mail hoe je je kunt opgeven. Ontvang je geen mail van De Regisseur, maar wil je je wel graag opgeven voor een Knexx-groep? stuur dan een berichtje naar info@deregisseursteenwijk.nl.

Liefs Nienke van den Hoonaard

X