Skip to main content

De impact van het coronavirus treft ons inmiddels allemaal. De Regisseur volgt de ontwikkelingen op de voet en past haar beleid aan conform de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Om onderlinge besmetting te voorkomen zijn er toenemende instructies vanuit de overheid om sociale contacten tot een minimum te beperken. Scholen, sportclubs, restaurants etc. zijn dicht. Bijeenkomsten met meer dan 100 mensen zijn niet toegestaan. Ook worden we opgeroepen om niet met te veel mensen bij elkaar in één ruimte te zijn. Sociale onthouding, om verdere besmetting te voorkomen.

De Regisseur volgt de voorgeschreven gedragslijn vanuit de overheid.

Daarom zullen wij tot maandag 6 april geen bijeenkomsten houden in ons gebouw. Dus alle activiteiten, zowel op zondag alsook alle activiteiten door de week, worden in ieder geval tot maandag 6 april stopgezet. Dit in verdere afwachting van landelijke instructies.

In deze tijd is het belangrijk om om te zien naar elkaar. Wanneer dit niet fysiek kan, bemoedig elkaar en bevraag elkaar en alle anderen in je omgeving via social media. Laten we samen omzien naar elkaar. Bidt dat dit virus en (bij sommigen) de angst voor het virus snel zal verdwijnen in Jezus’ Naam!

Houd deze site de komende weken in de gaten voor verdere berichtgeving.

X