Skip to main content

Over ‘De Regisseur’

De Regisseur is een enthousiaste, dynamische kerk midden in Steenwijk. Maar wij zijn meer dan een gewone kerk. We zij een groep gepassioneerde mensen, die God kennen als onze allerliefste Vader. We verlangen ernaar om de enorme liefde die God heeft voor de wereld te kunnen delen met anderen. Iedere dag zijn we bezig om dit verlangen concreet te maken. Praktisch, persoonlijk, oprecht en eerlijk.

Onze kerk is niet perfect, maar dagelijks zijn we bezig om het vandaag beter te doen dan we het gisteren deden. Jezus Christus heeft ons in de vrijheid gezet. Ons antwoord aan God hierop is dat we Hem met heel ons leven aanbidden.

Wij zijn met elkaar actief binnen en buiten de kerk. Dit doen wij omdat wij de liefde van God willen delen met iedereen in Steenwijk. Wil je weten welke activiteiten er zijn, klik hier.

Wij vinden het belangrijk om onderling contact te hebben, want we zijn geïnteresseerd in elkaar en delen graag ons leven met elkaar. Dat doen wij door vaak samen te eten en veel dingen samen te doen.