Skip to main content

Levensveranderend gebed in De Regisseur!

Lifechanging Prayer (Lifeshaping)  is een manier van bidden op het gebied van trauma’s en benauwdheden. Je kunt het beschouwen als een soort geestelijk en emotioneel herstel. Tijdens de sessie  is de Here op dat moment vrij om te doen wat Hij wil in het leven van de persoon. Hij is degene die de volledige controle heeft. Jezus is degene die het leven verandert.

Zo’n Lifechanging Prayer is een proces waarin wij het voorrecht hebben de Heilige Geest iemand te zien leiden tot vrijheid als de waarheid hem vrijzet.

Jezus zei: ‘en u zult de waarheid KENNEN, en de WAARHEID zal u vrijmaken.'(Johannes 8:32)

We zijn blij dat we in De Regisseur een tweedaagse training gaan geven over dit levensveranderend gebed. Deze training van Living in Your Destiny (LIYD) wordt bij ons in het gebouw gegeven door een team onder leiding van Bareld en Ida Barelds.

Deze training houden we in het gebouw van De Regisseur, President Kennedystraat 39 in Steenwijk. We beginnen de twee zaterdagen om 10:00 uur en eindigen om 16:30 uur. Er wordt van je verwacht -wanneer je mee doet met deze cursus- dat je beide zaterdagen aanwezig bent.

De koffie staat om half tien klaar. Van harte welkom vanaf dat tijdstip.

Er zijn kosten aan deze cursus verbonden.

Opgeven?

Ben je lid van De Regisseur? Dan kun je je hieronder  opgeven. (Vul je naam en email in en druk op de verzendknop)

Ben je geen lid van De Regisseur? Dan kun je je opgeven (en betalen) via de site van

Living In Your Destiny.