Skip to main content

Vaderhartdag in Steenwijk op zaterdag 23 september.

 

Op zaterdag 23 september organiseren De Regisseur en de Baptisten Gemeente Steenwijk samen een ééndaagse conferentie over het Vaderhart van God, “In Father’s Heart We Live”.

Van 10 uur ‘s morgens tot negen uur ’s avonds wordt er in het gebouw van de Baptisten Gemeente Steenwijk (Dolderweg 23A  in Steenwijk)  gesproken over de liefde die God als Vader zelf is en over zijn liefde voor de mensen. Een aanraking met deze Liefde verandert je leven volledig.

 

Vier gastsprekers zijn hiervoor uitgenodigd: Eric en Helena de Kruik uit Holland en Richard en Nia Jones uit Engeland. Alle vier werken zij voor Fatherheart Ministries, een wereldwijde organisatie die tot doel heeft dit goede nieuws over de Vaderliefde van God aan de hele wereld te vertellen.

 

De Regisseur en Baptisten Gemeente Steenwijk, twee enthousiaste gemeenten in Steenwijk, willen graag meewerken dit goede nieuws te verspreiden. Iedereen is welkom. Inschrijven is noodzakelijk. Er is plaats voor 150 personen.

De entree bedraagt 10 euro. Naar keuze kunt u tegen betaling gebruik maken van lunch en warme maaltijd.

De warme maaltijd zal worden geserveerd door Surinaams restaurant Suri Resto uit Steenwijk.

Kom je met openbaar vervoer dan verzorgen wij (gratis) het vervoer van en naar de conferentie-locatie. Graag wel even melden dat je daar gebruik van wilt maken. Hier kunt u zich opgeven voor gratis vervoer van en naar het station Steenwijk.

 

Inlichtingen bij Anko & Nienke Amelink. Tel. 0521-587284 of 06-10682106

Schrijf u hier snel in voor deze mooie conferentie.