Skip to main content

Afgelopen zondag tijdens de dienst sprak ik kort over het belang van onze volledige overgave aan God. We hadden het over een houding van ons waarin het niet belangrijk meer is dat wij òns (oude) leven leiden maar dat wij kiezen om Zijn (nieuwe) leven te leiden dat hij aan ons geeft. Dat proces noemt de Bijbel ‘sterven aan je zelf’. Maar hoe doe je dat? Wat moet je doen dan? Hoe pak je nou zoiets aan?

Zondag beloofde ik dat ik jullie een video zou sturen van Heidi Baker. Heidi vertelt in dit korte filmpje hoe zij dagelijks -steeds weer opnieuw- er voor kiest om haar leven over te geven aan God. Dat gaat niet vanzelf. Het is iedere dag weer een bewuste keuze. Maar een keuze die vreugde brengt. Wat is er mooier dan een leven te leiden waarin je tot je bestemming komt.

Het inspireerde mij zeer. Ik wil het graag met jullie delen.

Heidi Baker over dagelijkse overgave aan God.