Skip to main content

God maakt Zichzelf aan ons bekend als Vader.Jezus kwam naar de aarde om jou en mij te redden en ons terug te brengen naar de Vader. Dat was Zijn opdracht en missie.

Wanneer Jezus met deze taak op aarde echt aan de slag gaat laat God Zijn ware aard zien. Want wat gebeurt er…..? Op het moment dat Jezus gedoopt wordt is God zo blij dat er een stem uit de hemel klinkt. “Dit is mijn geliefde Zoon, in Hem vind ik vreugde”. Hier spreekt een intens blije Vader! Een papa die meeleeft met Zijn Zoon. Op dit kruispunt in de geschiedenis van de mensheid zegt God tegen ons: ik ben jullie Vader. Ik ben jullie papa.

Dit moet heel de wereld horen. Ook in Steenwijkerland. Daarom organiseren we vanuit De Regisseur regelmatig Vaderhart-activiteiten. Bijvoorbeeld In Gods Spotlight. Een avond waarin jij mag ervaren dat God jou op het oog heeft als Zijn geliefde zoon of dochter.

John Nuttall zingt hierover.

John  komt op vrijdag 19 mei hier over zingen in de Koning, Doelenstraat 14 in Steenwijk. Een avond vol passie over God als Vader. Mis het niet! We beginnen om acht uur ’s avonds.