Skip to main content

In De Regisseur zijn we dit jaar gestart met een periode waarin we met elkaar focussen op gebed. Een belangrijke aspect van bidden is het leren verstaan van Gods stem. De Bijbel leert ons dat ons hart oren heeft. Geestelijke oren. Wat zegt de Heilige Geest tegen jou vandaag? Welk rhema-woord spreekt God vandaag tegen jou en mij?

In Jesaja 50: 4 en 5 staat:

Hij wekt mij elke morgen, Hij wekt mij het oor, zodat ik hoor als zij die onderwijs ontvangen. De Heere HEERE heeft mij het oor geopend ……

Ik daag je uit om iedere morgen wanneer je wakker wordt, voordat je op je telefoon kijkt of begint te praten, eerst een paar minuten stil te zijn om te luisteren wat de Heilige Geest die ochtend tegen jou te zeggen heeft. Ik geloof dat God altijd spreekt. Probeer het eens!

Tip: DPM-ministries heeft nu een dagelijkse overdenking over dit onderwerp. Geïnteresseerd? Klik hier om te lezen